Anchor

Ring til os på +45 71 99 08 92
Email: info@anchorworks.dk

Det stærkeste fildelingsværktøj på markedet

Anchor blev etableret i San Francisco Californien i starten af 2011, af en gruppe data-interesserede iværksættere for, at dække behovet til en sikker, nem og troværdig sync og share løsning. Målet var, at produktet skulle kunne leve op til de høje krav om datasikkerhed og styring af brugerrettigheder til filer, som de fleste virksomheder lider under ikke at have kontrol over. Derudover skulle løsningen være nem og intuitiv for slutbrugerne at anvende, da det at arbejde med filer er en stor del af mange virksomheders hverdag.Men Anchor er ikke kun bygget for, at det skal være nemt for virksomhederne og deres medarbejdere at benytte. Anchor er også bygget med fokus på, at MSP'er og andre IT-service leverandører nemt kan sælge, administrere og supportere deres kunder med løsningen. Anchor er tilgængeligt som klient til: Windows, OSX, via browser, som APP til iPhone og Android.

Hvordan adskiller Anchor sig fra lignende løsninger?

Anchor er det stærkeste fildelingsværktøj på markedet, der dækker virksomhedernes behov om, at filer skal være sikret, tilgængelige på tværs af platforme, altid som nyeste fil-versioner og med fuldstændig kontrol over hvilke medarbejdede eller samarbejdspartnere der har hvilke rettigheder.

Gratis support - fordi vi kan

Hos Anchor er vi så sikre på vores produkt, at vi tilbyder gratis og ubegrænset support. Vi har naturligvis også lavet en masse videoer, om hvordan produktet virker og hvordan du kan sætte administrationen op.

Synced tool

Anchor hedder i daglig tale Synced Tool.

Vil du gerne igang?
Kontakt os og hør nærmere om løsningen eller prøv den helt gratis i 3 uger